...

Gomé

Parmigiano Reggiano Vacca Rossa BOB 24 måneder

Italiensk
Parmigiano Reggiano Vacca Rossa (“rød ko”) DOP / BOB, lagret i 24 måneder – pakket i vakuumforsegling.

211,00 kr.340,00 kr.

Estimeret levering 10 dage

Parmigiano Reggiano Vacca Rossa BOB 24 måneder

Italiensk
Parmigiano Reggiano Vacca Rossa (“rød ko”) DOP / BOB, lagret i 24 måneder – pakket i vakuumforsegling.

211,00 kr.340,00 kr.

Estimeret levering 10 dage
Quantity

Parmigiano Reggiano (Parmesan) Vacca Rossa (“rød ko”) D.O.P. / B.O.B. er lagret 24 måneder. Den er lavet med komælk fra røde køer, og har meget høje næringsværdier på grund af de større mængder fedtsyrer i den. Dens farve viser en typisk strågul nuance, som er et resultat af græs-, hø- og kornbaseret kofodring.

Den mindste modningsalder, der kræves for officielt at kunne gå under betegnelsen “Parmigiano Reggiano”, er 12 måneder.
Mælk fra røde køer er særligt rig på fedtstoffer og kasein; et essentielt protein, der optimerer mælkeforarbejdning og lang lagring.

Parmigiano Reggiano Vacca Rossa kan skæres op til brug i salater, eller spises som snack eller forret sammen med tørrede frugter, som figen eller blommer.

Den kan også med fordel nydes med et glas passito hvidvin.

Vægt 0,1 kg
Brand 4 Madonne Caseificio dell’Emilia
Ingredienser

MÆLK, salt, osteløb.

Næringsindhold pr 100g

Energi 1671 kJ / 402 kcal, Fedt 30 g, -heraf mættede fedtstyrer 20 g, -heraf enkeltumættede fedtsyrer 0 g, -heraf flerumættede fedtsyrer 0 g, Kulhydrater 0 g, -heraf sukkerarter 0 g, -heraf polyoler 0 g, -heraf stivelse 0 g, Kostfibre 0 g, Protein 32 g, Salt 1,6 g Calcium: 1160 mg (145.0% RI), Phosphor: 680 mg (97.1% RI)

Instruktioner

Åben 2 timer før indtagelse

Opbevaring

Opbevares på køl (+4 til +8)

Allergener

Indeholder MÆLK

Emballage

Plast

Senest set

Du har ikke set nogen af produkterne endnu.
Indkøbskurv