Sådan kan du bruge ostepulveret:
Drys det over popcorn, kringler eller grøntsager såsom broccoli og bagte kartofler. Tilføj til saucer, gryderetter og hjemmelavet mac and cheese.
For at krydre chips, kiks eller andre snacks kan du tilføje 2-4 spiseskefulde ostepulver til en pose, der kan lukkes. Tilsæt dine snacks, forsegl posen, og ryst derefter til med ostetopping.
For at lave den klassisk cheddarostesauce: smelt 60 g smør eller margarine over medium varme i en lille gryde. Når det er smeltet, tilsæt 4 spsk. mælk og pisk 2 spsk. Premium Cheddar Powder i gryden. Opvarm indtil saucen når 82 grader, kog derefter i yderligere 5 minutter under omrøring, indtil saucen er tyknet. Server med pommes frites, bløde kringler eller tortillachips. Eller hæld saucen over kogt pasta for en nem makaroni og ost.
Opbevaring: Opbevar pulveret på et køligt, tørt sted. Vi anbefaler ikke at nedkøle eller fryse ostepulver.