Brands
Villa Manodori
4 Madonne Caseificio dell'Emilia
4 Madonne Caseificio dell’Emilia er en italiensk mejerivirksomhed, der blev grundlagt i 1967. Virksomheden er en af de førende producenter af Parmigiano Reggiano, og den er kendt for sin tradition, kvalitet og bæredygtighed.
Virksomheden er en kooperativ, der ejes af lokale landmænd. De er forpligtet til at producere Parmigiano Reggiano af højeste kvalitet, og de bruger kun frisk mælk fra lokale køer.
- Parmigiano Reggiano Denne traditionelle ost er lavet af rå mælk fra malkekøer, der er blevet fodret med græs og hø. Parmigiano Reggiano har en rig, nøddeagtig smag og en hård tekstur.
- Parmigiano Reggiano Vacche Rosse Denne ost er lavet af mælk fra røde køer, der er en sjælden race, der er hjemmehørende i Italien. Parmigiano Reggiano Vacche Rosse har en mere intens smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
- Parmigiano Reggiano Biologico Denne ost er lavet af økologisk mælk. Parmigiano Reggiano Biologico har en mildere smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
- Parmigiano Reggiano Prodotto di Montagna Denne ost er lavet af mælk fra køer, der er blevet fodret med græs og hø i bjergene. Parmigiano Reggiano Prodotto di Montagna har en mere kompleks smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
Hoosier Hill Farm
I hjertet af Amerika opstod Hoosier Hill Farm i Indiana blandt vidtstrakte marker med hvede og soja. I over 20 år har de gjort det til deres mission at skabe sunde produkter med store smagsingredienser.
Tasty Food
Nicolasa Alziari
The Tasmanian Honey Company
De færreste ved, hvad de vil vie deres liv til fra de er 8 år, men i vores grundlægger Julian Wolfhagens tilfælde var én smag af friskhøstet Tasmansk honning mere end nok til at sætte hans fremtidige satsning på australsk honning i sten. Der produceres nu Tasmanian Leatherwood Honey, som alle har mulighed for at opleve.
STUBB'S
For 50 år siden, efter at have fodret tusinder som messersergent under Koreakrigen, åbnede C.B. Stubblefield, blot kendt som “”Stubb””, sin egen bar-b-q joint i Lubbock, Texas. Den faldefærdige bygning forvandlede sig snart til et tilholdssted for lokale og turnerende country- og blueslegender, som ville kigge forbi for at spille for en tallerken med deres yndlingsbar-b-q.
Kernel Season's
Casa Emma
Prosciuttificio Prolongo
Sustainable Viticulture System (SVS)
God shopping