...

Gomé

Brands

Villa Manodori
Villa Manodori®

Villa Manodori

Villa Manodori er indbegrebet af kulinarisk luksus, født i hjertet af Modena, hvor traditionel balsamicoeddike er en kunstform. Hvert produkt er et vidnesbyrd om Massimo Botturns passion for autentiske smage og kompromisløs kvalitet. Han udvælger omhyggeligt de fineste lokale ingredienser og følger tidshædrede produktionsmetoder for at skabe krydderier, der vækker sanserne og løfter enhver ret til nye højder.
Læs mere
Hans balsamicoeddiker og ekstra jomfru olivenolier er ikke blot ingredienser, de er en oplevelse. De er skabt til at blive nydt i de fineste restauranter verden over, herunder hans egen Osteria Francescana, som stolt bærer tre Michelin-stjerner og har vundet titlen som verdens bedste restaurant hele fem gange. Men de er også tilgængelige for dig, så du kan bringe et strejf af italiensk gastronomi ind i dit eget køkken. Villa Manodori er mere end blot et mærke, det er en invitation til at opleve det bedste, som det italienske køkken har at byde på. Det er en hyldest til tradition, kvalitet og den uendelige passion for mad, som Massimo Bottura er kendt for.

4 Madonne Caseificio dell'Emilia

4 Madonne Caseificio dell’Emilia er en italiensk mejerivirksomhed, der blev grundlagt i 1967. Virksomheden er en af de førende producenter af Parmigiano Reggiano, og den er kendt for sin tradition, kvalitet og bæredygtighed.
Virksomheden er en kooperativ, der ejes af lokale landmænd. De er forpligtet til at producere Parmigiano Reggiano af højeste kvalitet, og de bruger kun frisk mælk fra lokale køer.

Læs mere
4 Madonne Caseificio dell’Emilia producerer en række forskellige oste
  • Parmigiano Reggiano Denne traditionelle ost er lavet af rå mælk fra malkekøer, der er blevet fodret med græs og hø. Parmigiano Reggiano har en rig, nøddeagtig smag og en hård tekstur.
  • Parmigiano Reggiano Vacche Rosse Denne ost er lavet af mælk fra røde køer, der er en sjælden race, der er hjemmehørende i Italien. Parmigiano Reggiano Vacche Rosse har en mere intens smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
  • Parmigiano Reggiano Biologico Denne ost er lavet af økologisk mælk. Parmigiano Reggiano Biologico har en mildere smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
  • Parmigiano Reggiano Prodotto di Montagna Denne ost er lavet af mælk fra køer, der er blevet fodret med græs og hø i bjergene. Parmigiano Reggiano Prodotto di Montagna har en mere kompleks smag end traditionel Parmigiano Reggiano.
4 Madonne Caseificio dell’Emilia er en vigtig del af Parmigiano Reggiano-produktionen. Virksomheden er med til at sikre, at denne traditionelle ost fortsat er et af verdens mest berømte osteprodukter.
4 Madonne Caseificio Dell' Emilia
4 Madonne Caseificio dell'Emilia®
Hoosier Hill Farm
Hoosier Hill Farm® | Et Saco Foods Holdings, LLC™ varemærke

Hoosier Hill Farm

I hjertet af Amerika opstod Hoosier Hill Farm i Indiana blandt vidtstrakte marker med hvede og soja. I over 20 år har de gjort det til deres mission at skabe sunde produkter med store smagsingredienser.

Læs mere
Hvert Hoosier Hill Farm-produkt har lige, hvad det har brug for og intet mere til at hæve dine måltider uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Tasty Food

Tasty Food er indbegrebet af dansk madglæde, skabt med passion for kvalitet og gode råvarer. Siden 2001 har de leveret velsmagende og autentiske produkter til både private køkkener, professionelle kokke og fødevareindustrien. Deres sortiment af bouilloner, supper, saucer, fonder og glacer er kendt for sin høje og stabile kvalitet. Tasty Food bruger udelukkende de bedste råvarer og samarbejder kun med partnere, der deler deres kompromisløse fokus på kvalitet, bæredygtighed og madspild.
Læs mere
Tasty Food blev grundlagt i 2001 af medstifteren af Oscar. Med en vision om at skabe kvalitetsprodukter med fokus på danske traditioner. I dag drives Tasty Food af Lene og René Hegermark, der fortsætter traditionen og arbejder målrettet på at udvikle nye, innovative produkter og udvide Tasty Foods position på både det danske og internationale marked.
Tasty Food
Tasty Food®
Nicolas Alziari
Nicolas Alziari®

Nicolasa Alziari

Huset Nicolas Alziari, der har handlet siden 1868, er en af de vigtigste franske olivendyrkningsmarker. Etableret i Nice siden 1868, dette hus af kvalitet udarbejder mange grands crus. Med fokus på alle detaljer i olivenolieproduktionen stiller vi vores krav til tjeneste for de fineste kendere; skubber høstteknikker til det yderste og konstant opfinder nye metoder til udvinding i vores mølle, revolutionerer vi også olivenoliens verden ved at skabe exceptionelle blandinger ved at udvælge unikke sorter i glemte terroirer.

The Tasmanian Honey Company

De færreste ved, hvad de vil vie deres liv til fra de er 8 år, men i vores grundlægger Julian Wolfhagens tilfælde var én smag af friskhøstet Tasmansk honning mere end nok til at sætte hans fremtidige satsning på australsk honning i sten. Der produceres nu Tasmanian Leatherwood Honey, som alle har mulighed for at opleve.

The Tasmanian Honey Company
The Tasmanian Honey Company®
Stubbs Legendarisk BBQ
Stubbs® Legendary Bar-B-Q Sauces | Et McCormick & Co., Inc.™ varemærke

STUBB'S

For 50 år siden, efter at have fodret tusinder som messersergent under Koreakrigen, åbnede C.B. Stubblefield, blot kendt som “”Stubb””, sin egen bar-b-q joint i Lubbock, Texas. Den faldefærdige bygning forvandlede sig snart til et tilholdssted for lokale og turnerende country- og blueslegender, som ville kigge forbi for at spille for en tallerken med deres yndlingsbar-b-q.

Læs mere
Da Stubb senere flyttede til Austin, blev han opfordret af venner og lånere til at sælge sin karakteristiske sauce. Så ved at bruge gamle whiskyflasker og syltetøjsglas begyndte Stubb at håndtappe sin sauce til salg, idet han proppede hver midlertidig beholder med en jalapeño. Mens vores aftapningsmetoder har ændret sig, forbliver Stubbs tro på legendariske ingredienser, hårdt arbejde og omhyggeligt håndværk rygraden i virksomheden, der stolt bærer hans navn. Vi håber, at vores saucer inspirerer dig til at lave dine egne lækre retter i fejringen af 50-året for Stubbs bar-b-q begyndelse.

Kernel Season's

Kernel Season’s®️ blev født, passende nok, hjemme hos Maize and Blue. Mens han var studerende ved University of Michigan, ledte Brian Taylor efter måder at bringe mere smag til sin yndlingssnack: popcorn. Han begyndte at eksperimentere med naturlige krydderier og ingredienser og delte sine kreationer med venner på kollegiet. Ud fra de svar, han fik, vidste han, at han havde mere end den perfekte snack kl. 03.00.
Læs mere
Efter Brians eksamen i 1999 blev Kernel Season’s®️ virkelig. Det blev et rigtigt firma, der introducerede sig selv i biograferne ved at give gratis prøver til lånere, der ledte efter noget sjovere og mere eventyrligt end smør og salt. Snart indså folk, at de bedste popcorn (biografpopcorn) var endnu bedre med Kernel Season’s®. Virksomheden tog fart, da efterspørgslen efter flere smagsvarianter lavet med rigtige ingredienser blev tændt over hele USA.
Kernel Seasons
Kernel Seasons™ | Et Sauer Brands, Inc.™ varemærke
Casa Emma
Casa Emma®

Casa Emma

Siden stiftelsesåret, i 1969, har Casa Emma krydset årtier under visionen om en strålende og fremsynet kvinde, Fiorella Lepri. Hun har åbnet Casa Emmas døre, og hun har ført os til i dag. Vores filosofi er baseret på respekt for tradition, med et åbent sind og et skub i fremtiden.

Prosciuttificio Prolongo

Prosciuttificio Prolongo var en af de første virksomheder, der gjorde Prosciutto di San Daniele til sin eneste aktivitet. Siden bedstefar Giovannis dag er hver eneste Prosciutto Prolongo blevet behandlet fra starten af behandlingen. Vi sætter kvalitet før kvantitet.
Læs mere
Alessio & Arianna Prolongo vil fortsætte med at udvise omsorg, kærlighed og opmærksomhed på vores prosciutto, ligesom vores bedsteforældre og forældre lærte os. Vi vil fortsætte med at udvikle nye ideer, samtidig med at vi holder fast i traditionen og på det, vi har lært.
Prosciuttificio Prolongo - San Daniele del friuli
Prosciuttificio Prolongo®
svs logo
Sustainable Viticulture Systems®

Sustainable Viticulture System (SVS)

SVS er en hyldest til bæredygtighed og kulinarisk innovation, født af en passion for at transformere restprodukter fra vinindustrien til gourmet oplevelser. I hjertet af Finger Lakes, New York, har SVS skabt et brand, der forvandler drueskaller – et ofte overset biprodukt – til et nærende og alsidigt superfood pulver: Vinmel.
Læs mere
Hilary Niver-Johnson er kvinden bag SVS. Hendes passion for bæredygtighed og kærlighed til gastronomi har drevet hende til at skabe vinmel, et produkt fyldt med smag, farve og næring. Vinmel er rig på fibre, protein, antioxidanter og vitaminer, tilføjer en dybde og kompleksitet til enhver ret. Fra hjertet af Finger Lakes, et område kendt for sin smukke natur og rige vintradition, har Hilary startet en revolution. Vinmel er mere end bare et supplement til bagning og madlavning; det er en invitation til at opleve en ny dimension af smag, farve og ernæring. Forestil dig pasta, smoothies, ost, øl, charcuteri, brød og pizzadej beriget med den intense smag og de smukke farver fra vinmel.

God shopping

Indkøbskurv