Sådan kan du bruge ostepulveret:
For at lave den klassiske Jalapeño Cheddar-sauce, bring 2,5 dl vand i kog. Fjern vandet fra varmen når det koger, og pisk 5 spsk. Jalapeño Cheddar Mix i. Rør grundigt for en glat og cremet konsistens. Lad derefter saucen stå i 1-2 minutter indtil den tykner. Server saucen med pasta eller til enchiladas og gryderetter for en fed, stærk smag!
Du kan også lave en Jalapeño Cheddar oste-dip. Følg fremgangsmåden som for den klassiske sauce nævnt ovenfor, men øg mængden af Jalapeño Cheddar Sauce Mix til i alt 8 spsk. for en tykkere konsistens. Server den fx med tortillachips, som dyppelse til nachos eller hæld den over pommes frites.
For en Jalapeño Cheddar suppe-base, følg instruktionerne for den klassiske sauce nævnt ovenfor, men reducer Jalapeño Cheddar Sauce Mix til kun 4 spsk.